06 august 2021, 12:00 Moldovan reality views 2945
A început cea de a XIX-a ediție a Tîrgului on-line al locurilor de muncă
06 august 2021, 12:00 Moldovan reality views 2945

A început cea de a XIX-a ediție a Tîrgului on-line al locurilor de muncă

Peste 130 de companii care participă la cea de a XIX-a ediție a Târgului on-line „Locuri de muncă în Moldova", au pus la dispoziție peste 2000 de oferte de muncă, transmite MOLDPRES.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează că în perioada 07-17 iunie curent organizează cea de a XIX-a ediție a Târgului on-line al locurilor de muncă. Acțiunea are scopul de a promova locurile de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, ANOFM oferă companiilor posibilități de recrutare pe platforma electronică, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de lucru, inclusiv celor reîntoarse de peste hotare, posibilitatea aplicării on-line și în timp real la posturile de muncă disponibile în Republica Moldova.

ANOFM a comunicat că platforma târgului on-line al locurilor de muncă a înregistrat până în prezent peste 50 500 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Republica Moldova, România, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția ș.a.

Târgul se va desfășura în perioada 07-17 iunie, pe platforma: www.e-angajare.md.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

tirg , munca , carieră

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1515-1525
Populația:
2098 locuitori

Tohatin este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buneţi, Tohatin și Cheltuitori. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2098 de oameni. Satul Tohatin a fost menționat documentar între anii 1515-1525.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.