04 december 2021, 17:00 Moldovan reality views 3058
Ai nevoie să ieși din casă după ora 23? Completează declarația pe propria răspundere
04 december 2021, 17:00 Moldovan reality views 3058

Ai nevoie să ieși din casă după ora 23? Completează declarația pe propria răspundere

Pînă la sfîrșitul lunii mai, întreaga republică se află în stare de urgență și tot pînă atunci ieșirile din casă după ora 23.00 sînt interzise.

Totuși, dacă avem nevoi majore și motive bine întemeiate, am putea scăpa de amendă, în cazul în care poliția ne prinde pe drumuri la o bucată de noapte.

Mai exact, prin completarea declarației pe proprie răspundere, putem specifica scopul deplasării, iar în cazul în care aceasta este confirmată de oamenii legii, putem să ne continuăm drumul în liniște, fără a înhăța vreo amendă.

Vedeți mai jos cum arată declarația sus menționată.

 

De precizat că, zilele trecute au fost amendate 67 de persoane pentru încalcarea normelor epidemiologice, în special pentru că au ieșit din case după ora 23.00.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1402
Populația:
2102 locuitori

Raşcov este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iantarnoe, Slobozia-Raşcov și Raşcov. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Camenca și la 136 km de Chișinău. Populaţia satului Raşcov alcătuia 2102 oameni în anul 2011. Satul Rașcov a fost menționat documentar în anul 1402.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.