12 april 2012, 09:46 Moldovan Diaspora views 13217
12 april 2012, 09:46 Moldovan Diaspora views 13217

Triumful moldovenilor la „Zolotoy Grammofon 2012”


Foto: sheknow.ru 

În data de 1 decembrie a avut loc a XVII-a ceremonie anuală de decernarea a premiilor muzicale "Zolotoy Grammofon 2012" interpreților a căror piese devin cîștigătoare prin votul publicului.

Cei mai străluciți artiști aspiră să cîștige premiile unice de la "Russkoe radio", căci ele semnifică recunoașterea din partea publicului.

După evoluția în scenă, fiecare dintre artiști a ieșit în fața jurnaliștilor pentru  a împărtăși emoțiile și a demonstra  premiul. Apropo, designul premiului a fost schimbat. Acum statueta reprezintă o trompetă din aur, montată pe o platformă de sticlă optică transparentă, iar greutatea a fost majorată la trei kilograme, astfel încît unele interprete cu greu o țineau în mîini. 

Printre laureații acestui premiu prestigios se remarcă moldovenii Dan Bălan, Sofia Rotaru și Ani Lorak.

 

Keywords:

Festival , muzica , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Tiraspolul Nou este un oraș în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Tiraspol și la 77 km de Chișinău. Orașul Tiraspolul Nou a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.