03 december 2019, 15:05 Moldovan Diaspora views 15103
Anunț important pentru moldovenii care se află pe teritoriul Croaţiei
03 december 2019, 15:05 Moldovan Diaspora views 15103

Anunț important pentru moldovenii care se află pe teritoriul Croaţiei

Cetăţenii moldoveni care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Croaţiei trebuie să cunoască că începînd cu data de 11 martie 2019 au fost emise coduri portocaliu şi roşu de vînt, care va avea intensificări puternice la rafală.

Prognozele meteorologice pentru canalul Velebit, golfurile Kvarner şi Kvarnerić, nordul Dalmaţiei, indică o înrăutăţire a condiţiilor atmosferice, însoţită de vînt extrem de puternic, cu o viteză de pînă la 130 km/h, care creează probleme serioase în transportul maritim şi în furnizarea energiei electrice.

Regiunea Rijeka, coasta de vest a Istriei şi Dalmaţia mijlocie se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vînt Totodată, pentru data de 12 martie 2019, regiunea Dalmaţia se află sub avertizare meteorologică cod roşu de vînt extrem de puternic, cu o viteză de pînă la 120 km/h, iar regiunea Split se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vînt.

În situaţii de urgenţă, cetățenii moldovei aflați pe teritoriul Croaţiei, pot suna la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Croația

Source: viza.md

Keywords:

diaspora , Croaţia , Anunţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
1297 locuitori

Mocra este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Din componenţa comunei fac parte localităţile Şevcenco, Basarabca, Zaporojeţ și Mocra. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Mocra alcătuia 1297 de oameni în anul 2011. Satul Mocra a fost menționat documentar în anul 1781.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.