23 january 2019, 11:15 Moldovan Diaspora views 13462
Accident în România: printre victime, moldoveni
23 january 2019, 11:15 Moldovan Diaspora views 13462

Accident în România: printre victime, moldoveni

Patru persoane au fost transportate la spital, după ce o dubă în care se aflau şase cetăţeni străini a fost implicată într-un accident, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DE581, în localitatea Creţeşti, România.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, pe fondul unui carosabil acoperit cu zăpadă, maşina răsturnîndu-se în afara părţii carosabile, pe sensul opus de mers.

În autovehiculul înmatriculat în Bulgaria se aflau şase cetăţeni străini, din Bulgaria, Turcia şi Republica Moldova.

"În urma accidentului rutier, patru persoane, dintre care două cu traumatisme şi două cu contuzii, au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal 'Dimitrie Castroian' Huşi. Toate persoanele erau conştiente şi stabile", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, George Onofreiasa.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Source: noi.md

Keywords:

accident , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1571 locuitori

Covurlui este un sat şi comună din raionul Leova. Covurlui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1571 de oameni. Satul Covurlui a fost menționat documentar în anul 1552.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.