Go to section: Nature and tourism
08 april 2021, 14:00 Nature and tourism views 2091
Alerte de călătorie pentru Spania: Țara ar putea fi lovită de fenomene extreme
08 april 2021, 14:00 Nature and tourism views 2091

Alerte de călătorie pentru Spania: Țara ar putea fi lovită de fenomene extreme

Turiștii care vor să viziteze Spania sînt atenționați că regiunea ar putea fi lovită în următoarele două zile de fenomene extreme. Unele zone vor fi cuprinse de arșiță, iar în altele se prevăd furtuni.

Autoritățile spaniole precizează că sînt vizate în special Catalonia, Valencia și Andaluzia. Bunăoară, în Catalonia cod galben de ploi torențiale, iar în Valencia și Andaluzia temperaturile vor ajunge la +38 de grade Celsius.

Turiștii sînt îndemnați în acest sens să consulte informațiile publice oficiale, emise de autoritățile spaniole. Nu sînt încurajate deplasările neesențiale, iar în caz de urgență persoanele pot apela 112.

Informații privind călătoriile pentru turiștii moldoveni le găsiți aici.

Source: noi.md

Keywords:

Spania , pericol , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1917
Populația:
216 locuitori

Chirileni este un sat din cadrul comunei Drăgăneşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află într-o regiune de şes şi mici coline între rîurile Soloneţ şi Ciulucul Mare, la o distanță de 17 km de oraşul Sîngerei și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 216 oameni. Satul Chirileni a fost menționat documentar în anul 1917.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.