Go to section: Nature and tourism
24 september 2019, 12:00 Nature and tourism views 3486
National Geographic a ajuns și în Moldova (Foto)
24 september 2019, 12:00 Nature and tourism views 3486

National Geographic a ajuns și în Moldova (Foto)

National Geographic a ajuns și în Moldova, cel puțin pe Instagram. Comunitatea a creat o pagină oficială pe Instagram în exclusivitate pentru Moldova.

Pagina e activă din 6 iulie. Pe Instagram găsiți mai multe detalii despre flora, fauna și locurile pitorești din Moldova.

Fiecare postare e însoțită de o descriere. Așa aflăm că lupii în 2011 s-au întors în pădurile din Moldova după o absență de 40 de ani sau că în Moldova sînt 281 de specii de păsări, dintre care 89 sînt specii rare protejate de stat prin lege, iar 39 dintre acestea sînt incluse în cea de-a doua ediție a Cărții Roșii a Republicii Moldova, sau descoperim detalii noi despre rezervațiile naturale din țară și fauna, și flora protejate în acestea.

De asemenea, în highlights găsiți evidențiate exponatele incluse în Cartea Roșie a țării, fauna, flora și locurile pitorești. În calitate de fotografi colaborează cu National Geographic patru artiști vizuali din Moldova.

Source: diez.md

Keywords:

Moldova , natura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
2848 locuitori

Cruglic este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cruglic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2848 de oameni. Satul Cruglic a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.