Перейти в раздел: Музыка
17 ноября 2021, 15:30 Музыка views 2729
Un tînăr din Moldova a ajuns în semifinalele SuperStar
17 ноября 2021, 15:30 Музыка views 2729

Un tînăr din Moldova a ajuns în semifinalele SuperStar

Andrei Serjant, tînărul în vîrstă de 21 de ani din Chișinău, care i-a făcut să plîngă pe jurații de la emisiunea „SuperStar România”, s-a calificat în semifinale, transmite realitatea.md.

Etapa Club a emisiunii a trimis în semifinale 32 de concurenți. Juriul a selectat cele mai bune prestații, în următoarea etapă concurenții urmînd să urce pe scena de la Arenele Romane.

În cadrul etapei Club, Andrei a reușit să obțină aprecieri din partea juriului, interpretînd piesa „Wonderwall”.

De menționat că în această etapă, 49 de concurenți au revenit pe scenă și s-au bucurat de ultimele recall-uri. De această dată, provocarea a fost de a cînta în fața unui public, pe scena unui club din București.

Remintim că Andrei Serjant a început să cînte pe stradă în 2015. Văzuse un băiat pe stradă și se gîndea dacă ar putea și el să facă asta. S-a dus de mai multe ori, dar nu a avut curaj să scoată chitara. Într-un final, și-a făcut curaj și a cîntat și a strîns și ceva bani.

După ce a văzut că e apreciat pe stradă, cu banii adunați și-a plătit cîteva lecții de canto.

Источник: realitatea.md

Ключевые слова:

музыка , конкурс

Комментарии

 (0)
 
*
Не менее 3 символов, только латинскими буквами

*
Код Антиспам:

В контексте запуска программы «Европейское село», какие насущные потребности имеются в вашем населенном пункте?

Населенные пункты Молдовы
Статус:
Село
Первое Упоминание:
1552
Население:
271 чел.

Редиул де Жос (Rediul de Jos) – село в составе коммуны Албинецул Векь района Фэлешть. Село расположено на расстоянии 10 км от города Фэлешть и 136 км от муниципия Кишинёв. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 271 человек. Первое документальное упоминание о селе Редиул де Жос датировано 1552 годом.

Библиотека
Электронная библиотека сайта www. moldovenii.md – содержит книги, документы, аудио и видео материалы по молдавской истории и культуре.