08 octombrie 2010, 15:10
38732
Ciuperci umplute
Ingrediente:
- 8 ciuperci shampignon medii,
- 1 lingură unt,
- 1 lingură brînză nesărată.
Pentru umplutură:
- 1 ceapă,
- 1 lingură unt,
- sare,
- piper negru măcinat.
Mod de preparare:
Pălăriile ciupercilor se umplu, se presară cu brînză şi se coc la cuptor. Se servesc şi reci şi calde.
Prepararea umpluturii: Picioruşele ciupercilor se mărunţesc şi se înăbuşă în unt, se adaugă ceapa prăjită, sarea, piperul, se amestecă.
Preparat culinar pregătit la restaurantul „La Taifas”
bucătar-şef Dorofeeva Ala
or. Chișinău, Bucuresti, 67
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
Localitățile Republicii Moldova
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1635
- Populația:
- 796 locuitori
Volodeni este un sat din cadrul comunei Bleşteni, raionul Edineţ. Satul are o suprafaţă de circa 0.93 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.19 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 796 de oameni. Satul Volodeni a fost menționat documentar în anul 1635 cu denumirea Vlădeni.
Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.