Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 august 2015, 16:56 views 9337
Coadă de maşini la Vama Tudora
11 august 2015, 16:56 views 9337

Coadă de maşini la Vama Tudora

Un internaut a scris dimineaţă pe Facebook precum că la Vama Tudora s-a format o coadă de maşini de câteva sute de metri.

Vama Tudora, paralizată. Sfat! Nu vă porniţi spre Ucraina dacă nu doriţi să staţi o jumătate de zi în vamă", a scris Vasile Costiuc pe Facebook, ataşând şi o poză.

Ofiţerul de presă al Serviciului Vamal, Tatiana Şompol, a subliniat pentru Jurnal.md că vameşii lucrează în regim normal, fără să fie creat cozi de maşini.

„Pe partea Republicii Moldova se lucrează în regim normal. Probabil, de cealaltă parte a frontierei, în Ucraina, s-ar fi înregistrat vreo coadă", a precizat Şompol.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

vama , frontiera , Moldova , Ucraina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1804
Populația:
692 locuitori

Moşeni este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Rîșcani şi la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 692 de locuitori. Satul Moșeni a fost menționat documentar în anul 1804.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.