Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 aprilie 2020, 15:53 views 4499
Ce fac viețuitoarele de la ZooClub Bardar pe timp de carantină (Video)
16 aprilie 2020, 15:53 views 4499

Ce fac viețuitoarele de la ZooClub Bardar pe timp de carantină (Video)

Animalele și păsările de la ferma din satul Bardar se odihensc acum în liniște! Odată cu instituirea stării de urgență, în Republica Moldova, clubul Zoo a rămas fără vizitatori.

Acest lucru pare să le întristeze pe animalele și păsările, care se obișnuiseră deja cu gălăgia din zilele de weekend, în special. Unele persoane pe care le văd zilnic sînt îngrijitorii fermei, care nu uită să-și delecteze cu „bucate alese" micii prieteni și pe timp de criză.

Echipa portalului de știri Noi.md a mers în vizită la ZooClub, pentru a vă aduce imagini „proaspete" cu viețuitoarele optimiste, care știu că totul va fi bine!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ialoveni , carantina , animale

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
1009 locuitori

Pojăreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Pojăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1009 oameni. Satul Pojăreni a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.