Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 august 2020, 10:53 Muzica rock views 3393
Lebedev a spus de ce a făcut logo-ul Transnistriei (Video)
21 august 2020, 10:53 Muzica rock views 3393

Lebedev a spus de ce a făcut logo-ul Transnistriei (Video)

Designerul rus Artemii Lebedev, al cărui studio a elaborat logo-ul Transnistriei, a relatat într-un interviu pentru Xenia Sobceak despre emoțiile pe care i le-a lăsat munca asupra acestui proiect și de ce a acceptat să-l realizeze.

Artemii Lebedev a menționat că a făcut logo-ul unui loc frumos, unde există icră neagră, Nistru, peșteri frumoase, cetatea Bender și se mîndrește cu lucrarea sa, deși liderul Transnistriei nu a apreciat-o, numind logo-ul "nepotrivit".

Logo-ul conține toate simbolurile principale ale Transnistriei: vin, cetatea Bender, cîmpii, pajiști, caviar negru și rîul Nistru. Acesta din urmă este motivul unificator pentru toate celelalte semne.

De asemenea, logo-ul are o stea roșie sovietică, care este prezentă pe steagul autoproclamatei RMN, precum și inscripția "Made in URSS". Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski, a criticat anterior logo-ul, care a fost propus republicii nerecunoscute de studioul Lebedev. Mai ales că nu i-a plăcut sloganul "Made in URSS".

În final, autoritățile Transnistriei au decis să renunțe la varianta brandului propus de studioul Lebedev și să apeleze la un alt designer.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Transnistria , logo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3131 locuitori

Tabani este un sat şi comună din raionul Briceni. Tabani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3131 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tabani datează din anul 1437 cînd acesta se afla în proprietatea boierului Mihail de la Dorohoi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.