Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 octombrie 2018, 12:40 Muzica rock views 11740
De astăzi, posesorii de mașini cu numere neutre vor putea circula în traficul internațional
09 octombrie 2018, 12:40 Muzica rock views 11740

De astăzi, posesorii de mașini cu numere neutre vor putea circula în traficul internațional

De astăzi, posesorii de automobile din stînga Nistrului cu numere de înmatriculare neutre sînt admiși în traficul rutier internațional. Plăcuțele au început să fie eliberate din 1 septembrie la birourile de înmatriculare ale Agenției Servicii Publice deschise la Tiraspol și Rîbnița.

Numerele conțin cîte trei litere și cifre. Odată cu ele, proprietarii maşinilor obțin și un pașaport tehnic, iar pe vehicul trebuie să aplice şi stickerul cu simbolul "MD".

Automobilele înmatriculate de autorităţile nerecunoscute de la Tiraspol pot circula, ca o excepţie, doar în Ucraina şi Rusia.

Sursa: publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1927
Populația:
3296 locuitori

Vatra este un oraş din municipiul Chișinău, situat la la 7 km Nord de oraşul Chișinău. Suprafaţa construită a oraşului alcătuieşte circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.06 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 3296 de locuitori. Hramul localităţii se serbează la 14 octombrie de Acoperamîntul Maicii Domnului.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.