Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 iulie 2015, 16:27 Muzica jazz views 10289
O maşină s-a aprins din mers  la  Căuşeni (Video)
Foto: vk.com
23 iulie 2015, 16:27 Muzica jazz views 10289

O maşină s-a aprins din mers la Căuşeni (Video)

Ghinion pentru o familie de moldoveni care se întorceau de la mare. Maşina acestora s-a aprins din mers pe o stradă din oraşul Căuşeni. În automobil se aflau şapte mebrii ai familiei dintre care doi soţi şi cinci copii. Potrivit pompierilor incendiul ar fi izbucnit în urma unei defecţiuni la motorul maşinii. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, relatează studio-l.md.

Potrivit şoferului înainte de producerea incendiului s-a spart o roată de la autovehicol, după ce au reparat-o aceştia şi-au continuat drumul în jur de doi kilometri. La un moment dat au simţit un miros urît în interiorul maşinii, iar un şofer le-a arătat că din spatele maşinii iese un fum puternic, femeia spune că în cîteva secunde automobilul a fost cuprins de flăcări şi fum. Vecinii care locuiesc în preajmă spun că au auzit la un moment dat o bubuitură puternică, iar cînd au ieşit în drum au văzut cum arde maşina.

Oamenii spun că se întorceau de la mare din Ucraina şi se îndreptau spre Chişinău, aceştia susţin că starea tehnică a maşinii era una bună şi că făcuseră anterior o călătorie în Estonia, aceştia cred că incendiul a fost provocat în urma supra-încălzirii maşinii.

Cu o sperietură zdravănă s-au ales şi copii care se aflau în interiorul maşinii.

Pompierii veniţi la faţa locului, susţin că incendiul s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la motorul maşinii. În momentul incidentului în zonă s-au format ambuteiaje, iar poliţia a intervenit penteru a dirija circulaţia rutieră. Pompierii urmează să stabilească cauzele excate ale incendiului.

 

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , automobil , foc , incendiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
261 locuitori

Bodeni este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Camenca și la 152 km de Chișinău. Populaţia satului Bodeni alcătuia 261 de oameni în anul 2004. Satul Bodeni a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.