Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 noiembrie 2011, 16:08 Încoronarea domnitorilor Moldovei views 7039
30 noiembrie 2011, 16:08 Încoronarea domnitorilor Moldovei views 7039

Un motiv de bucurie pentru copiii din Limbenii Noi

Copiii din Limbenii Noi, raionul Glodeni, au încă un motiv de bucurie. O sală performantă de calculatoare și un teren amenajat de joacă au fost recent inaugurate, grație unei foste locuitoare a satului.

Circa 26 mii euro au fost investiți în sala de calculatoare și în terenul de joacă care le vor servi copiilor din Limbenii Noi pentru o dezvoltare frumoasă. Sala de calculatoare are în dotare 11 calculatoare performante, iar terenul de joacă reprezintă visul fiecărui copil.

Inaugurarea a avut loc grație Elenei Andriuca, fostă locuitoare a satului, care împreună cu soțul, cetățean al Federației Ruse, au donat acești bani în semn de mulțumire foștilor dascăli.

Sursa: canalregional.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
128 locuitori

Mărtineşti este un sat din cadrul comunei Grebleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 128 de oameni. Satul Mărtinești a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.