Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 iulie 2020, 14:00 views 4033
Atenție, gropi! În ce condiții își fac cumpărăturile locuitorii sectorului Botanica (Foto, Video)
10 iulie 2020, 14:00 views 4033

Atenție, gropi! În ce condiții își fac cumpărăturile locuitorii sectorului Botanica (Foto, Video)

Piața de la intersecția străzilor Independenței și Cuza Vodă le dă mari bătăi de cap locuitorilor sectorului Botanica.

Din cauza drumului plin de gropi, care arată ca după război, oamenii se împiedică mergînd spre și prin piață. Directorul pieței refuză însă să repare porțiunea și să asigure astfel crearea unor condiții decente pentru cumpărători.

La solicitările insistente ale locuitorilor din regiune de a reabilia porțiunea pentru pietoni, directorul pieței și-a pasat responsabilitatea, invocînd că de acest lucru ar trebui să ocupe pretura de sector, căreia însă îi lipsesc resurse financiare.

Noi.md a reflectat anterior și alte neregulile depistate în activitatea pieței de la Cuza Vodă. Oamenii lucrează în condiții inadmisibile, o întreagă alee cu copaci seculari a fost blocată între gherete, iar contractul de arendă a terenului respectiv, care a expirat la finele anului trecut, încă nu a fost prelungit.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

piata , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
503 locuitori

Branişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Avrămeni, Branişte, Reteni-Vasileuţi, Reteni. Localitatea se află la distanța de 36 km de oraşul Rîşcani şi la 180 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 503 oameni. Satul Braniște a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.