Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iunie 2020, 16:00 views 3320
Soarta copacilor capturați de pe str. Independenței va fi hotărîtă de CMC
18 iunie 2020, 16:00 views 3320

Soarta copacilor capturați de pe str. Independenței va fi hotărîtă de CMC

Consiliul Municipal Chișinău are de spus ultimul cuvînt în problema evacuării tarabelor și gheretelor vechi amplasate haotic la intersecția străzilor Independenței și Cuza Vodă.

Portalul nostru de știri a mediatizat pe larg această problemă, în contextul în care o altă zonă verde a orașului, aleea de la intersecția celor două străzi, a fost "acaparată" de comercianți.

Reprezentanții Primăriei anunță că a fost creat un grup de lucru care va adopta o hotărîre în ceea ce privește prelungirea sau rezilierea contractului de arendă pentru agentul economic care gestionează piața. Decizia finală va fi totuși luată de CMC.

Anterior, Organizația ”EcoDava” i-a acuzat pe comercianți că, din dorința de a se îmbogăți, își dezvoltă afacerile pe marginea drumurilor, printre copacii seculari ,care în loc să înfrumusețeze capitala, sînt ținuți captivi între fiarele vechi.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , copac

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1692
Populația:
21 locuitori

Pojarna este un sat din cadrul comunei Sinești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 74 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de locuitori. Satul Pojarna a fost menționat documentar în anul 1692.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.