Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 iunie 2020, 17:00 views 3646
Încă un pod din capitală se dărîmă (Foto)
12 iunie 2020, 17:00 views 3646

Încă un pod din capitală se dărîmă (Foto)

Pe partea pietonală a podului Viaduct din Chișinău au apărut mai multe crăpături. Mai mult decît atît, una este atît de mare încît piciorul unui copil se poate prăvăli cu ușurință prin ea.

Imagini cu această crăpătură în asflat au fost postate pe o rețea de socializare de un locuitor al capitalei.

”Mi-era dor de gaura ceia... azi am fost sa văd ce mai face... am observat că o crescut ca un copil, s-o făcut mai frumoasă si aierul circulă bine într-însa... pentru cine vrea so viziteze (nainte sa cade podul), puteți sa va apropriați pe viaduct lîngă Mall, dar cînd trec mașinile parcă e cutremur așa că să nu vă speriați tare”, a scris internautul în descrierea pozelor atașate

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , pod

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
2087 locuitori

Cernoleuca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Cernoleuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat pe pîrâul Cubolta, la o distanță de 15 km de orașul Dondușeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2087 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cernoleuca datează din anul 1546.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.