Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 februarie 2020, 17:00 views 2870
Trandafirul decorativ din Parcul ”Valea Morilor” a fost restabilit (Foto)
19 februarie 2020, 17:00 views 2870

Trandafirul decorativ din Parcul ”Valea Morilor” a fost restabilit (Foto)

În Parcul "Valea Morilor" din capitală a fost restabilit trandafirul decorativ care a fost furat săptămîna trecută de persoane necunoscute, transmite Noi.md.

Această veste bună a fost împărtășită pe o rețea de socializare de Irina Malenikaia în grupul chisinau.fail, plasînd și niște fotografii cu acesta.

Menționăm faptul că trandafirul decorativ era amplasat lîngă statueta Micului Prinț din Parcul "Valea Morilor" din capitală. Cu toate acestea, vandalii au tăiat fără milă această decorațiune, de la care puțin probabil că vor avea vre-un folos. Internauții au fost indignați de ceea ce s-a întîmplat și au propus restaurarea sculpturii trandafirului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Valea Morilor , trandafir

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1061 locuitori

Beştemac este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Beştemac și Piteşti. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1061 de oameni. Satul Beștemac a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.