Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 februarie 2020, 14:00 views 2508
Piețele din Chișinău, de la înălțime (Video)
17 februarie 2020, 14:00 views 2508

Piețele din Chișinău, de la înălțime (Video)

Problema modului în care funcționează și sînt gestionate piețele din capitală, despre care unii experți spun că reprezintă focare de scheme ilegale, a reajuns în atenția opiniei publice.

Pe lîngă problemele de admistrare care există, aceste piețe s-au transformat în adevărate favele (cartiere de cocioabă din America Latină) în centrul unui megapolis, afectînd profund imaginea întregului orașul.

De acest lucru ne putem convinge ușor, vizionînd de la înălțime piețele din capitală. Vedeți mai jos imaginile fixate cu drona de echipa de filmare a Noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , piata

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
1300 locuitori

Frunză este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Uiutnoe, Frunză, Andriaşevca Nouă, Andriaşevca Veche, Novosaviţcaia, Novocotovsc, Prioziornoe. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Slobozia și la 99 km de Chișinău. Populaţia satului Frunză alcătuia 1300 de oameni în anul 2006. Satul Frunză a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.