Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 februarie 2020, 17:00 views 3750
Curiozități de pe drumurile capitalei: Cum poliția îi ajută pe șoferi (Video)
12 februarie 2020, 17:00 views 3750

Curiozități de pe drumurile capitalei: Cum poliția îi ajută pe șoferi (Video)

Pe drumurile capitalei Moldovei poți vedea diferite situații curioase. Însă pînă nu demult nu puteai vedea atît de des polițiști care ajută șoferii ai căror mașină s-a oprit chiar în mijlocul străzii.

Un astfel de moment neobișnuit a fost observat de echipa de filmare a emisiunii ”Drum BOOM” - un nou proiect al portalului Noi.md.

Prezentatorul primei ediții a emisiunii "Drum BOOM", vestitul showman, moderatorul de evenimente, deținătorul titlului "Cel mai bun tamada din lume", Pavel Duganov, a fost foarte impresionat de acțiunile polițiștilor.

În timpul filmării emisiunii, el a atras atenția asupra faptului că o mașină s-a oprit în mijlocul străzii și a pornit luminile de alarmă. Strada era lată, iar mașina, în principiu, nu împiedica circulației generale, însă participanții la proiectul "Drum BOOM" au vrut să ajute șoferul. Cu toate acestea, polițiștii le-au luat-o înainte.

”Iată vedem acolo o mașină care s-a oprit, a aprins luminile de avarie și stă chiar în mijlocul străzii. E bine că strada este lată și ea nu încurcă la trafic. Interesant, ce s-a întîmplat acolo? Dar... O putem ajuta. Hai să oprim și s-o ajutăm. Iată, o situație bună. Acum o vom ajuta. Haideți să oprim!”, a spus Duganov.

”Ooo... poliția! Poliția a oprit și vrea să ajute. Da, și poliția vrea să ajute. Priviți, vă rog. O situație unică! Polițiștii s-a oprit. Interesant, ce vor face? Prieteni. Ei vor să ajute. Vedeți ce grozav! Bravo! Uitați-vă cum polițiștii noștri ajută! Ce bravo sînt! Uitați-vă... Bravo!!! Bravo!!! Dragi prieteni! Acesta este acel caz în care poliția noastră se ocupă cu ceea ce trebuie! Priviți, ei au văzut că o persoană are nevoie de ajutor. Excelent! Aplauze! Aplauze pentru polițiștii noștri!”, a declara cu entuziasm vestitul showman.

Videoclipul complet al noului proiect Drum BOOM poate fi vizionat aici.

Eroii emisiunii "Drum BOOM" sînt conducătorii auto, pietonii și participanții la trafic. Echipa "Drum BOOM", trecînd pe drumurile capitalei noastre, arată realitățile din oraș, îi etichetează pe cei mai buni și cei mai răi șoferi din trafic, spune o mulțime de informații noi și folositoare, referitoare la trafic, înmulțește binele și înțelegerea reciprocă în rîndul conducătorilor auto și a pietonilor, încurajîndu-i cu cadouri de la partenerii emisiunii.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

politia , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.