Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 ianuarie 2020, 11:30 views 2882
Cum arată stația de epurare din Chișinău de la înălțime (Foto)
28 ianuarie 2020, 11:30 views 2882

Cum arată stația de epurare din Chișinău de la înălțime (Foto)

Problema funcționării defectuoase a stației de epurare din Chișinău, care e sursa mirosului neplăcut din capitală, a revenit în atenția opiniei publice săptămîna trecută.

Asta după ce autoritățile municipale au anunțat că lucrările de reabilitare a stației au fost efectuate în proporție de 25 la sută din cele 80% , care urmau să fie finalizate conform graficului aprobat. Motivul reținerii lucrărilor ar fi lipsa personalului.

„Situaţia este gravă. Or e vorba de administrarea proastă a instituţiei sau despre o rea intenţie", a atenționat recent primarul general, Ion Ceban. El a cerut conducerii Apă-Canal să prezinte, în două săptămîni, un plan pentru depășirea situației create.

Cum arată în prezent stația de epurare a apelor uzate de la înălțime, vedeți în imaginile de mai jos.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , stație de epurare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1417 locuitori

Hîrtopul Mic este un sat din cadrul comunei Hîrtopul Mare, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1417 oameni. Satul Hîrtopul Mic a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.