Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 ianuarie 2020, 10:20 views 3053
Locuitorii capitalei sprijină inițiativa primarului de a amenda pe cei care aruncă gunoiul în stradă (Video)
16 ianuarie 2020, 10:20 views 3053

Locuitorii capitalei sprijină inițiativa primarului de a amenda pe cei care aruncă gunoiul în stradă (Video)

La începutul acestei săptămîni, primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu inițiativa de a amenda locuitorii capitalei care aruncă gunoiul în stradă, dar nu la coșul de gunoi.

Locuitorii capitalei sprijină inițiativa primarului și spun că oamenii care fac mizerie trebuie să plătească, altfel nimeni și nimic nu îi va putea disciplina.

”E și normal că trebuie să plătească dacă fac murdărie. Doar așa vom avea un oraș curat”.

De menționat că în cadrul ședinței serviciilor primăriei de luni, primarul capitalei, Ion Ceban a cerut responsabililor din cadrul primăriei să elaboreze un proiect de decizie care ar permite amendarea locuitorilor capitalei și a agenților economici care nu respectă curățenia în oraș.

Noi.md a lansat și un sondaj pe pagina sa în care îndeamnă chișinăuienii să se expună asupra inițiativei primarului. Poți să îți expui și tu părere aici.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

deşeuri , amenda , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
911 locuitori

Nicolaevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Valea Rădoaiei și Nicolaevca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 911 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.