Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 ianuarie 2020, 15:21 views 5121
Ultimele zile cînd mai puteți vizita Tîrgul de Crăciun
06 ianuarie 2020, 15:21 views 5121

Ultimele zile cînd mai puteți vizita Tîrgul de Crăciun

Dacă nu ați vizitat Tîrgul de Crăciun din centrul capitalei, aveți cîteva zile la dispoziție să o faceți. Povestea de iarnă va dispărea în curînd, mai exact, pe 10 ianuarie.

„Pe lîngă programul artistic plin, vizitatorii mai au și alte motive pentru a vizita Tîrgul de Crăciun din inima capitalei. Atmosfera de poveste inspirată din „Spărgătorul de nuci", zeci de kilometri de luminițe și ghirlande, dar și multe decoruri de sărbătoare creează cadrul perfect pentru poze memorabile. Tot aici, vizitatorii își pot reface forțele cu o mulțime de bunătăți savuroase cu scorțișoară, nuci și ciocolată, dar și băuturi fierbinți de iarnă. Totodată, copiii pot vizita căsuța lui Moș Crăciun, ca să-i spună toate dorințele, dar și se pot amuza împreună cu personajele haioase pe catalige", notează Noi.md cu referire la agora.md.

Pînă pe 10 ianuarie 2020, Tîrgul de Crăciun va fi deschis zilnic, de la ora 12:00 pînă la 22:00, iar în zilele de odihnă – între 10:00 și 22:00. Amintim că acesta a fost inaugurat pe 21 decembrie 2019. În cazul primelor două ediții, tîrgul fusese deschis pe 15 decembrie.

Tîrgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Sursa: noimd

Cuvinte cheie:

Chisinau , tirg , Crăciunul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1659 locuitori

Moara de Piatră este un sat şi comună din raionul Drochia. Moara de Piatră este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Drochia și la 159 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1659 de oameni. Satul Moara de Piatră a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.