Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 decembrie 2019, 12:05 views 3638
S-a aflat cînd vom scăpa de mirosul neplăcut din capitală
13 decembrie 2019, 12:05 views 3638

S-a aflat cînd vom scăpa de mirosul neplăcut din capitală

O întreprindere din Chișinău care produce alcool și, în urma activității căreia poate fi simțit un miros specific neplăcut, este în proces de instalare a unui echipament care va capta mirosul urît, a declarat deputata Platformei DA, Inga Grigoriu, vicepreședinta Comisiei mediu și dezvoltare regională.

„Astăzi, în urma vizitei efectuate la fața locului, am văzut că etapele stabilite se respectă, iar întreprinderea are deja contractul semnat cu producătorul acelui filtru necesar și are achitată o parte din utilajul ce urmează să fie importat în martie, ca în aprilie să fie deja instalat.

Pe timp de iarnă, mirosul nu se face atît de simțit ca vara, iar antreprenorul ne-a asigurat că va reuși totul în timpul stabilit.

P.S.: Pentru cei curioși - am găsit vinovatul! Iată acest uscător produce mirosul buclucaș. Ca să nu ajungă în atmosferă, pe acoperiș urmează să fie instalat filtrul despre care vorbim", a scris deputata Inga Grigoriu.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Chisinau , Miros

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
391 locuitori

Mîndra este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 391 de oameni. Satul Mîndra a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.