Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 noiembrie 2019, 12:00 views 3461
Ceban: Problema mirosului urît din capitală va fi rezolvata pînă la vară
05 noiembrie 2019, 12:00 views 3461

Ceban: Problema mirosului urît din capitală va fi rezolvata pînă la vară

Mirosul urît din Capitală continuă să fie un subiect discutat şi controversat. Primarul ales al capitalei, Ion Ceban, spune că sînt mai mulţi paşi de urmat pentru a putea scăpa de această problemă.

Socialistul ţine să menţioneze că s-a ajuns la aşa o situaţie din cauza „incompetenţei directorilor întreprinderilor responsabile de acest domeniu", de aceea ei ar trebui înlocuiţi cu alţi profesionişti, a declarat Ceban în cadrul emisiunii In PROfunzime.

Pînă la vară problema mirosului urît din capitală va fi rezolvată, promite primarul: "Bani sînt, trebuie doar folositi cu cap. Trebuie să scăpăm de miros. Eu nu mai vreau să miros asta".

În opinia sa, exprimată în cadrul emisiunii, Ceban a spus că şefii instituţiilor responsabile de acest domeniu trebuie să fie demişi din funcţii, deoarece nu-şi merită salariile grase pe care le primesc.

Reamintim că Procuratura Generală s-a autosesizat, pe 2 septembrie, cu privire la mirosul neplăcut din Chişinău şi la poluarea rîului Bîc şi a pornit două dosare penale pentru identificarea persoanelor vinovate şi eventuala recuperare a daunelor cauzate.

Sursa: tvrmoldova.md

Cuvinte cheie:

Ion Ceban , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
1944 locuitori

Ciucur-Mingir este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Ciucur-Mingir este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cimișlia și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1944 de oameni. Satul Ciucur-Mingir a fost menționat documentar în anul 1786.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.