Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 noiembrie 2019, 17:00 views 3643
Ceban: Noi avem o echipă minunată
01 noiembrie 2019, 17:00 views 3643

Ceban: Noi avem o echipă minunată

Partidul Socialiștilor din Moldova are o echipă minunată în Chișinău și cel mai bun program.

Despre acest lucru a declarat într-un interviu pentru portalul Noi.md candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău din Partidul Socialiștilor, Ion Ceban.

"Nu pur și simplu bună – avem o echipă minunată! Oameni foarte experimentaţi. Chiar şi cei mai tineri dintre noi au o experienţă de minim 6-8 ani de lucru în diverse funcţii, în diverse profesii. Este prezent întregul spectru de direcţii, ceea cu ce nu se pot lăuda alte echipe din ţară", a menționat Ion Ceban.

"Vă spun cinstit: nu avem concurenţi în alte localităţi. Avem oameni care se pricep în cultură, economie, educaţie, sănătate, arhitectură, gospodăria locativ-comunală, energetică, transport şi construcţia drumurilor. Arătaţi-mi o altă echipă de acest fel! De ce azi toată lumea recunoaşte că noi avem cel mai bun program? Pentru că nu l-am elaborat eu singur, au făcut-o specialiştii, fiecare în domeniul său. Şi dacă noi facem ceva, trebuie să ne adresăm în primul rînd lor, dar nu să descriem nişte istorii fantastice", a menționat candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău al PSRM.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ion Ceban , Chisinau , echipa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1502
Populația:
35488 locuitori
Logo

Cahul este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cahul. Amplasat  în Cîmpia Prutului, la frontiera cu România, oraşul Cahul este situat la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 35488 oameni. Localitatea este menţionată documentar în 1502 cu numele Şcheia. Mai târziu denumirea aşezării se schimbă în Frumoasa, iar prin decretul ţarului Rusiei, Nicolai I, din 1835, i se conferă statutul de oraş şi reşedinţă de judeţ cu numele Cahul.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.