Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 octombrie 2019, 12:00 views 2659
Ceban și Năstase fac dezvăluiri
29 octombrie 2019, 12:00 views 2659

Ceban și Năstase fac dezvăluiri

În cadrul dezbaterilor electorale dintre socialistul Ion Ceban și reprezentantul Blocului ACUM, Andrei Năstase, ies la iveală mai multe secrete din timpul negocierilor purtate în luna iunie, înainte de investirea Guvernului Sandu.

Ion Ceban afirmă că Andrei Năstase și-a dorit funcția de președinte al Parlamentului, iar ultimul neagă acest lucru.

„Cine a fost veriga cea mai slabă în această ecuație – dumneavoastră, pentru că insistați să fiți măcar pentru o zi președinte de Parlament", a spus Ceban în cadrul dezbaterilor de la Jurnal TV.

„Nu mai lansați falsuri în premieră, cum vă place să spuneți. În acea seară am negociat cum nu s-a putut mai bine. Nu v-ați ales nici cu o comisie, nici cu cea de Externe, nici juridică, nici buget și finanțe, iar R. Moldova are astăzi un Guvern proeuropean", a răspuns în replică Năstase.

„Acesta este un truc la fel ca împărțirea de funcții pentru dl Țîcu, Chirtoacă, Chironda. Iată astea sînt trucuri de a ne dezbina pe noi. În dimineața aceleiași zile tot el a negociat cu Plahotniuc, împreună cu Dodon. Iată asta nu o să spună oamenilor. El vorbește cu jumătăți de măsură", l-a acuzat, la rîndul său, Năstase pe Ceban.

Amintim că, în urma negocierilor din 7 iunie, PSRM și ACUM au decis să formeze o majoritate parlamentară, pentru a îndepărta Partidul Democrat și pe Vladimir Plahotniuc de la guvernare.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Ion Ceban , Andrei Năstase

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
2157 locuitori

Selişte este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mana, Lucăşeuca și Selişte. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Orhei și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2157 de oameni. Satul Seliște a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.