Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 octombrie 2019, 10:00 views 5484
Chișinău, orașul semnelor de circulație căzute
18 octombrie 2019, 10:00 views 5484

Chișinău, orașul semnelor de circulație căzute

Tot mai des semnele de circulație rutieră, pe care s-au cheltuit foarte mulți bani ajung la pămînt punînd astfel în pericol siguranța nu doar a șoferilor dar și a pietonilor.

La adresa redacției au fost trimise mai multe imagini în care indicatoarele rutiere sînt căzute la pămînt.

Oamenii se întreabă: " Cine răspunde de calitatea acestor indicatoare și cine suportă cheltuielile pentru repararea lor. Asta în condițiile în care acestea sînt dărîmate la doar cîteva zile după ce sînt instalate?"

Fotografiile au fost făcute pe strada Grenoble din capitală, zonă aglomerată în care dimineața se crează ambuteiaje, iar copii traversează în grabă strada ca să reușească să ajungă la instituțiile de învățămînt aflate în apropiere.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
177 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Crasnencoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Rîbnița și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Ivanovca alcătuia 177 de oameni în anul 2011. Satul Ivanovca a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.