Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 iulie 2019, 13:30 views 1915
Suspendări de trafic pe bulevardul Traian
27 iulie 2019, 13:30 views 1915

Suspendări de trafic pe bulevardul Traian

Din 28 iulie până pe data de 31 a aceleiași luni va fi stopat traficul rutier pe bulevardul Traian între orele 20.00 și 06.00. Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație a carosabilului, transmite IPN.

Potrivit municipalității, în prima etapă va fi închis bulevardul Traian pe tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Independenței, iar în cea de-a doua etapă va fi închis bulevardul Traian, tronsonul cuprins între strada Independenței și strada Grenoble.

De asemenea, pe 27 iulie, de la ora 08.00 la 24.00, va fi stopată circulația rutieră, inclusiv transportul public, pe strada Ialoveni, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a arterei.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

traficul rutier , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
874 locuitori

Bărboieni este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Bărboieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 12 km de oraşul Nisporeni şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 874 de oameni. Satul Bărboieni a fost menționat documentar în anul 1602 cu denumirea Popești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.