Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 iunie 2019, 15:25 views 4358
Ostalep: Moratoriu de un an asupra construcției clădirilor din Chișinău - o idee nereușită
20 iunie 2019, 15:25 views 4358

Ostalep: Moratoriu de un an asupra construcției clădirilor din Chișinău - o idee nereușită

Introducerea unui moratoriu de un an asupra construcției clădirilor în municipiul Chișinău este o idee proastă.

Această opinie a fost exprimată de către directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, comentînd inițiativa respectivă a deputatului Vladimir Bolea, aprobată în ajun de "Comisia cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media", transmite Noi.md.

"Peste două luni, vor începe să ne ceară votul pentru "profesioniști" în Primărie. Țineți minte această încercare - proiectul unei legi proaste, care înseamnă că noi nu sîntem în stare să organizăm munca elementară de administrare a orașului și, de aceea, nimeni nu va construi nimic timp de un an. Chipurile. De ce un an? Ce trebuie să facă cei care au investit deja bani, au luat un împrumut, ce ar trebui să facă profesioniștii din acest domeniu? Să caute un loc de muncă peste hotare? Viața este mai greu, dar mai scurtă?", a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa de pe o rețea socială.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1507
Populația:
396 locuitori

Larga Veche este un sat din cadrul comunei Larga Nouă, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 396 de oameni. Satul Larga Veche a fost menționat documentar în anul 1507.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.