Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
31 mai 2019, 12:25 views 21578
Şoferii de microbuze continuă să meargă la roşu (Video)
31 mai 2019, 12:25 views 21578

Şoferii de microbuze continuă să meargă la roşu (Video)

Nu trece o zi fără o încălcare în trafic! Se întîmplă deseori ca şoferii moldoveni să-şi născocească propriul Regulament al Circulaţiei Rutiere, cîştigînd astfel timp, pe care l-ar putea pierde în ambuteiaje.

De cele mai multe ori, şoferii iubesc să treacă de pe o bandă pe alta fără a semnaliza sau să cotească în prezenţa unei linii duble continue.

Totodată, dintr-un filmuleţ ajuns pe adresa redacţiei Noi.md, se vede cum şoferii de microbuze nu renunţă la prostul obicei de a merge la culoarea roşie a semaforului, pe cînd alţi conducători auto aruncă la greu gunoi chiar în mijlocul drumului direct din maşină.

Ce alte încălcări comit zilnic şoferii din ţara noastră, vedeţi mai jos:

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

microbuz , semafor , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
1155 locuitori

Solonceni este un sat şi comună din raionul Rezina, situat pe malul drept al Nistrului. Din componenţa comunei fac parte localităţile Solonceni și Tarasova. Satul Solonceni se află la o distanță de 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 1155 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.