Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 februarie 2019, 15:25 views 2501
Pentru ce întreprinderile municipale ar putea fi amendate drastic
06 februarie 2019, 15:25 views 2501

Pentru ce întreprinderile municipale ar putea fi amendate drastic

Amenzi mai mari pentru înterprinderile municipale precum Apă-Canal, Termoelectrica și Moldtelecom, dacă vor efectua lucrări de reparație în oraș și nu vor respecta anumite norme și nu se vor încadra în termenul de efectuare prestabilit.

Un proiect de lege în acest sens a fost votat astăzi la ședința Consiliului municipal. la fel, proiectul îi vizează și pe agenții economici. Dacă pînă acum amenda era de 50 de lei, de acum încolo va fi de 500 de le pentru o zi.

Scopul acestui proiect este de a-i responsabiliza pe agenții economici, dar și pe admininistratorii înterprinderilor municipale.Anul trecut au fost eliberate peste 1.900 de permise de efectuare a lucrărilor de reparție în oraș, iar în 500 de cazuri lucrările au fost făcute necalitativ sau nu s-au respectat termenul de efectuare.

Totodată, cele mai multe încălcări le-a avut înterprinderea Apă-Canal.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

amenda , întreprindere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
138 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 138 de locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.