Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 ianuarie 2019, 17:15 views 15897
De ce troleibuzele din Chișinău întîrzie cu o oră
17 ianuarie 2019, 17:15 views 15897

De ce troleibuzele din Chișinău întîrzie cu o oră

Troleibuzele din Chișinău întîrzie în ultimele zile cu pînă la o oră în stații, iar Primăria Chișinău anunță că acest lucru se întîmplă din cauza mașinilor parcate neregulamentar pe străzi.

Potrivit autorităților locale, pe parcursul ultimelor trei zile se înregistrează blocaje de circulație a transportului public pe bd. Moscova, tronsonul str. Nicolae Dimo – str. Miron Costin, precum şi pe strada Alexandr Puşkin, din cauza automobilelor parcate neregulamentar pe partea carosabilă, sub reţeaua de contact.

Regia Transport Electric, în conlucrare cu inspectorii de patrulare, intervine în fiecare dimineață pentru a decongestiona traficul, dar circulația transportului public oricum este problematică.

Municipalitatea face apel către şoferii ca pe parcursul zilei de astăzi și mîine, joi și vineri, să nu parcheze mașinile pe carosabil, pentru a permite intervenţia autospecialelor de deszăpezire, care lucrează la lărgirea părţii carosabile.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

troleibuz , Chisinau , transport public

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
1157 locuitori

Dahnovici este un sat din cadrul comunei Bobeica, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1157 de oameni. Satul Dahnovici a fost menționat documentar în anul 1812.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.