Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 decembrie 2018, 14:20 views 8021
În Capitală va fi deschis un centru municipal pentru tineri
17 decembrie 2018, 14:20 views 8021

În Capitală va fi deschis un centru municipal pentru tineri

Un centru municipal pentru tineret va fi deschis la Chişinău, scrie Noi.md cu referire la declarațiile făcute de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

În cadrul şedinţei de astăzi a serviciilor primăriei, edilul a spus că centrul va începe să lucreze la începutul anulul viitor.

Ruslan Codreanu spune că a fost găsit deja un spaţiu, elaborat Regulamentul de funcţionare a centrului şi au fost pregătite fişele de post ale viitorilor angajaţi.

În acest mod, autorităţile municipale speră să motiveze tinerii să fie mai activi social şi să le ofere un spaţiu unde tinerii din Chişinău să desfăşoare diverse activităţi de dezvoltare personală.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , tineret , centru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1888
Populația:
1473 locuitori

Iliciovca este un sat și comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Maiscoe și Iliciovca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Floreşti şi la 151 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1473 de oameni. Satul Iliciovca a fost menționat documentar în anul 1888 cu denumirea Nicolaevca.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.