Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 noiembrie 2018, 14:40 views 8943
Autorizația de construcție în s. Rîșcani a fost anulată de CMC
15 noiembrie 2018, 14:40 views 8943

Autorizația de construcție în s. Rîșcani a fost anulată de CMC

Consilierii municipali anulat autorizația de construcție pentru antreprenorul care urma să construiască pe strada N. Dimo 7/3 din sectorul Rîșcani al capitalei un bloc de locuit cu 16 etaje. 

Consilierii au anulat și decizia din 2015 privind darea în arendă a terenului respectiv.

Potrivit deciziei, Direcția Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare urmează să găsească un nou teren pentru construcția blocului respectiv.

Totodată, consilierii municipali au propus ca terenul dat să fie teren public, pentru ca "pe urmă să nu ne trezim acolo cu un alt agent economic"

Amintim că un grup de locatari din sectorul Rîșcani al Capitalei și-au manifestat nemulțumirea față de construcția unui bloc de locuit cu 16 etaje în zona verde de pe strada Nicolae Dimo. Este vorba despre un teren din preajma blocului de pe strada N. Dimo 7/3, unde la data 12 noiembrie fost instalat un gard de protecție și au fost tăiați mai mulți copaci. 

După vizita avută pe terenul din str. Nicolae Dimo 7/3, Ruslan Codreanu a luat decizia de a anula valabilitătea autorizaţiei de construcție.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

construcție , CMC , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1752
Populația:
10005 locuitori

Sucleia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Este o suburbie a orașului Tiraspol. Localitatea se află la distanța de 82 km de Chișinău. Populaţia satului Sucleia alcătuia 10 005 oameni în anul 2004. Satul Sucleia a fost menționat documentar în anul 1752.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.