Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 octombrie 2018, 14:15 views 12957
Cum s-a transformat clădirea Președinției după reparație (Video)
19 octombrie 2018, 14:15 views 12957

Cum s-a transformat clădirea Președinției după reparație (Video)

Igor Dodon a publicat imagini video cu clădirea Președinției după reabilitare. În imagini se vede cum arăta sediul Președinției după protestele din aprilie 2009 și cum arată în prezent.

"Circa 9 ani de zile, simbolul statalității țării noastre - clădirea Președinției, a stat devastată. Am reușit s-o renovăm. Pas cu pas vom dezvolta și țara! Moldova are viitor!", a scris șeful statului pe o rețea de socializare.

Șeful statului mai anunță în spotul video că în curînd la Președinție va fi organizată ziua ușilor deschise. „Cel puțin o dată în două săptămîni va fi Ziua Ușilor deschise și toți cetățenii R. Moldova, locuitori nu doar ai municipiului Chișinău, dar și ai altor localități vor putea să vină să viziteze instituția prezidențială", a spus Dodon.

La finalul discursului, șeful statului a adus mulțumiri Turciei pentru renovarea clădirii.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Președinția , reparatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
4044 locuitori

Goteşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantineşti și Goteşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cantemir și la 138 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4044 de oameni. Satul Gotești a fost menționat documentar în anul 1546.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.