Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 octombrie 2018, 09:55 views 8748
Vizita lui Erdogan blochează traficul rutier din capitală
17 octombrie 2018, 09:55 views 8748

Vizita lui Erdogan blochează traficul rutier din capitală

În perioada 17-18.10.2018, în Republica Moldova se va afla Președintele Turciei dl.Recep Tayyip Erdogan.

Pentru asigurarea securității și a menținerii ordinii publice, va fi sistată circulația rutieră precum și parcarea autovehiculelor în ambele direcții pe:

bd.Dacia – Ștefan Cel Mare și Sfînt.

Totodată, pe ruta de deplasare a delegației, activitatea stațiilor PECO va fi sitată, iar transportul public urban de pe bd.Ștefan cel Mare și Sfînt, va fi redirecționat pe str.București, segmentul străzilor:Mihai Viteazul – Ismail.

Astfel, pentru a asigura un climat favorabil participanților la trafic, recomandăm conducătorilor auto, în perioada de vizită:

să evite deplasările pe străzile sus menționate;să se conformeze necondiţionat semnelor/indicaţiilor agenţilor de patrulare;să posede acte de identitate, legitimații de serviciu sau permise de acces în zona de locuință sau în instituțiile aflate în zona de restricționare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , vizita oficiala , Turcia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
915 locuitori

Mireşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mireşti și Chetroşeni. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 915 oameni. Satul Mirești a fost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.