Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 septembrie 2018, 16:00 views 9314
Două havuzuri din centrul capitalei s-au transformat în groapă de gunoi
17 septembrie 2018, 16:00 views 9314

Două havuzuri din centrul capitalei s-au transformat în groapă de gunoi

Havuzurile din fața hotelului Național, care sunt nefuncționale din momentul în care hotelul s-a închis, s-au transformat în groapă de gunoi, în care trecătorii aruncă sticle, PET-uri și alte resturi menajere.

Solicitat de IPN, primarul interimar Ruslan Codreanu, a declarat că se va documenta, pentru a vedea cine este responsabil de salubrizarea zonei. „Voi vedea care este situația cu adresa dată. S-ar putea să nu fie la balanța noastră, s-ar putea să fie la balanța Guvernului sau a instituției în fața căreia se află havuzul. Vom reveni cu detalii la capitolul respectiv", a răspuns edilul.

Ruslan Codreanu afirmă că anterior a primit demersuri despre havuzuri din alte parcuri și s-a intervenit rapid, după ce s-a găsit la balanța cui se afla obiectivul.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Havuz , Chisinau , deşeuri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
550 locuitori

Parcani este un sat din cadrul comunei Răciula, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Călărași și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 550 de oameni. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.