Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 septembrie 2018, 16:05 views 10697
Noi defrișări în centrul capitalei (Foto, Video)
13 septembrie 2018, 16:05 views 10697

Noi defrișări în centrul capitalei (Foto, Video)

Mormane de crengi şi buturugi întregi au fost descoperite în această dimineaţă în centrul capitalei.

Dis-de-dimineaţă, muncitorii de la Spaţii Verzi au fost surprinşi cum taie şi curăţă cîţiva copaci de pe strada 31 august 1989, colţ cu Mitropolit Banulescu-Bodoni.

Contactat de Noi.md, şeful adjunct al Întreprinderii Municipale „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi", Galina Leahu, ne-a dat asigurări că doar copacii uscaţi sînt supuşi curăţirii şi doar unul dintre ei a fost tăiat în totalitate.

„În baza unei autorizaţii, se curăţă ramuri şi doar un copac uscat a fost defrişat. Sîmbătă şi duminică va avea loc Festivalul Etniilor, unde va fi foarte multă lume şi vrem ca oamenii să se afle în siguranţă", a declarat Galina Leahu.

În acest an Festivalul Etniilor ajunge la cea de-a 18-a ediţie şi, tradiţional, se va desfăşura în parcul Ştefan cel Mare din Chişinău.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Defrișare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1945 locuitori

Căzăneşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Căzăneşti, Vadul-Leca și Vadul-Leca Nou. Localitatea este situată la distanța de 40 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1945 de oameni. Satul Căzănești a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.