Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 august 2018, 10:30 views 7334
În capitală se deschide primul magazin de caritate
23 august 2018, 10:30 views 7334

În capitală se deschide primul magazin de caritate

Începînd cu luna septembrie, în Chișinău, va funcționa primul magazin de caritate din oraș. Este vorba despre magazinul „MESTO" pe care îl veți putea găsi pe strada Alecu Russo, 15.

Sloganul acestui magazin este „un loc special pentru fapte bune", iar principiul după care funcționează este unul foarte simplu: Tu dai lucrurile pe care nu le mai folosești, le aduci singur sau inviți un curier voluntar să vină după acestea.

Fiecare lucru pe care l-ai dat sau cumpărat din magazin este o contribuție caritabilă la tratamentul copiilor cu diagnostice dificile.

Magazinul acceptă: haine, pantofi, accesorii, cărți, jucării, ustensile de bucătărie, lucruri hand-made.

De asemenea, oricine poate încerca rolul de voluntar în magazin: poți fi fotograf, curier, persoana care sortează lucrurile, organizator de master-classuri și ateliere.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , magazin , caritate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1572
Populația:
2729 locuitori

Boşcana este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Boşcana şi Mărdăreuca. Satul este situat la o distanţă de 20 km de oraşul Criuleni şi la 24 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Boşcana constituie 2729 de oameni. Prima atestare documentară a satului Boşcana datează din 12 martie 1572.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.