Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 august 2018, 11:40 views 7752
O nouă gheretă de cafea a „răsărit” ilegal în sectorul Rîșcani (Video)
07 august 2018, 11:40 views 7752

O nouă gheretă de cafea a „răsărit” ilegal în sectorul Rîșcani (Video)

Sectorul Rîșcani al capitalei s-a pricopsit peste noapte cu o nouă gheretă unde se comercializează cafea, care a fost instalată ilegal, comunică Noi.md.

Încălcarea a fost semnalată într-o scrisoare expediată de un cititor pe adresa portalului nostru de știri. Noua gheretă "Coffee Time", care ar fi gestionată de o firmă a fratelui lui Dorin Chirtoacă, conform datelor neoficiale, a fost instalată pe bulevardul Moscovei 9/1, teren ce se află în proprietate privată.

Reprezentanții agentului economic responsabil - „Unicafe" SRL au declarat că chioșcul a fost instalat în baza unei scheme de amplasare eliberată de Pretura Rîșcani. Aceștia susțin că nu li s-a adus la cunoștință faptul că terenul respectiv se află în proprietate privată. În prezent, agentul economic așteaptă ca Pretura să identifice un alt loc pentru amplasarea gheretei.

Menționăm că o investigație jurnalistică a scos anterior la iveală faptul că fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a semnat dispoziții prin care a favorizat firma fratelui său, Lucian Chirtoacă. Din investigații, reiese că anume acest SRL gestionează chioșcurile de cafea din oraș.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Rîșcani , Chisinau , ghereta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
1127 locuitori

Vînători este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Vînători este unicul sat din comuna cu cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 73 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1127 de oameni. Satul Vînători a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.