Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 august 2018, 16:13 views 5616
Nereguli grave în mai multe grădinițe din Capitală
06 august 2018, 16:13 views 5616

Nereguli grave în mai multe grădinițe din Capitală

Hote nefuncţionale, ceaune sudate şi tigăi subţiri, unele dintre care nici nu încap pe aragaz, au fost depistate în opt grădiniţe din sectorul Ciocana al Capitalei.

Despre aceasta a anunţat primarul interimar, Ruslan Codreanu, la şedinţa operativă de la Primărie.

Ruslan Codreanu a spus că neregulile au fost depistate în cadrul unor inspecţii. Conform normelor sanitare, ceaunele trebuie să fie dintr-un singur material şi în nici un caz nu pot fi sudate.

„O bucătăreasă a spus că hotele au fost procurate numai „pentru frumuseţe" întrucît la temperaturi de 35-40 de grade nu ficţionează", a relatat Ruslan Codreanu. Primarul interimar a solicitat conducerii Direcţiei generale educaţie, cultură, tineret şi sport să prezinte o notă informativă cu privire la persoanele responsabile de achiziţiile respective.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

grădiniţa , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
2375 locuitori

Visoca este un sat şi comună din raionul Soroca. Visoca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2375 de oameni. Satul Visoca fost menționat documentar în anul 1559.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.