Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 mai 2018, 11:00 views 10390
Acordul de grant pentru reconstrucţia scărilor din Parcul „Valea Morilor”, semnat
17 mai 2018, 11:00 views 10390

Acordul de grant pentru reconstrucţia scărilor din Parcul „Valea Morilor”, semnat

Primăria Municipiului Chişinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18 milioane 970 mii de lei (sau peste 920 de mii de euro) din partea Consiliului local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România, pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor".

Acordul de grant a fost semnat astăzi, 16 mai, în cadrul întrevederii primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, cu primarul sectorului 1 al municipiului Bucureşti, Daniel Tudorache.

Amintim că, pe parcursul zilei de astăzi, Ruslan Codreanu, împreună cu pretorul sectorului centru, Pavel Rusu, se află într-o vizită oficială în capitala României, Bucureşti.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

restaurare , parc , Valea Morilor , grant

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
1075 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 16 km de oraşul Donduşeni şi la 252 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1075 de oameni. Prima atestare documentară a satului Horodişte datează din anul 1679.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.