Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 martie 2018, 09:45 views 9669
Restricții de circulație în capitală
02 martie 2018, 09:45 views 9669

Restricții de circulație în capitală

În legătură cu desfășurarea activităților planificate pentru vineri, 2 martie, la Complexul Memorial ,, Eternitate", începînd cu ora 08.15, circulația rutieră va fi sistată temporar și parțial pe străzile: Pantelimon Halippa și Ismail, pînă la bd. Ștefan cel Mare, transmite IPN.

Totodată, începînd cu ora 10.15, se va organiza marșul memoriei celor căzuți în conflictul armat pentru apărarea integrității şi independenței Republicii Moldova, pe următorul traseu: Piața Marii Adunări Naționale – bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt – str. Ismail – str. Pantelimon Halippa – Complexul memorial „Eternitate".

Sursa: www.ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1302 locuitori

Dărcăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mălcăuţi, Dărcăuţi și Dărcăuţii Noi. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1302 oameni. Satul Darcăuți a fost menționat documentar în anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.