Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 decembrie 2017, 12:15 views 18220
Trafic suspendat în PMAN pe 31 decembrie
29 decembrie 2017, 12:15 views 18220

Trafic suspendat în PMAN pe 31 decembrie

Traficul rutier va fi suspendat în Piața Marii Adunări Naționale în data de 31 decembrie, începând cu ora 20.00, în legătură cu desfășurarea concertului de Revelion.

Șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Livii Baziuc, a specificat în cadrul unei conferințe de presă că șoferii care vor alege să vină la sărbătoare cu automobilul personal îl vor putea parca pe str. Columna, în perimetrul străzilor Bănulescu Bodoni – Pușkin; pe str. Veronica Micle și str. 31 August, în perimetrul străzilor Maria Cebotari – Bănulescu Bodoni; pe str. Mihai Eminescu și str. Pușkin, în perimetrul de al bd. Ștefan Cel Mare spre str. Columna.

Concertul de Revelion va începe la ora 22.00, cu recitalul orchestrei Fraților Advahov, alături de soliștii Zinaida Julea și Mihai Ciobanu. Rînd pe rînd, în scenă vor urca Nelly Ciobanu, Doiniţa Gherman, Diana Brescan, Olia Tira, formația „Catharsis", Roxana, Ricu Vodă, Cezara, Mariana Mihăilă etc. Trecerea în noul an va fi marcată printr-un foc de artificii. Concertul va dura pînă la ora 2.00.

Livii Baziuc a sfătuit conducătorii auto să nu consume băuturi alcoolice înainte să urce la volan. Poliția va fi cu ochii pe toți șoferii. Vor fi mobilizate echipaje de patrulare pe traseele naționale și în localități. Atenție prioritară se va acorda zonelor în care au loc cele mai multe accidente rutiere.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

transport , PMAN , circulatie rutiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1719
Populația:
703 locuitori

Mihailovca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Mihailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîbnița și la 110 km de Chișinău. Populaţia satului Mihailovca alcătuia 703 oameni în anul 2011. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1719.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.