Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 noiembrie 2017, 12:10 views 4796
Mai mulți studenți de la UTM au renovat un parc din capitală (Foto)
29 noiembrie 2017, 12:10 views 4796

Mai mulți studenți de la UTM au renovat un parc din capitală (Foto)

Designerul moldovean, Mihai Stamati, împreună cu alți studenți au contribuit la renovarea băncilor din parcul de pe strada Petru Rareș. Este vorba de același scuar unde acum 2 ani, au fost instalate aceste bănci unice din capitală marca Mihai Stamati.

Astfel, împreună cu studenții de la Design Industrial și de Produs, UTM au șlefuit și vopsit băncile din locul public. „Este foarte important ca lucrurile de preț să fie întreținte în continuu pentru a rezista în timp", a povestit acesta într-o postare de a sa pe facebook.

„Pînă a da ploile, am reușit cu mai mulți bravi studenți de la Design Industrial și de Produs să renovăm băncile din părculețul din strada Petru Rareș, create și instalate acum doi ani printr-o colaborare cu Parcurile Viitorului. Am șlefuit, am vopsit, am băut ceai și am comunicat cu locuitorii din preajma parcului, care ne-au mulțumit", a spus Mihai Stamati pe pagina sa de facebook.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Chisinau , studenţi , parc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
663 locuitori

Secăreni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Secăreni și Cornești. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 663 de oameni. Satul Secăreni a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.