Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 octombrie 2017, 10:20 views 7090
La Chişinău începe Moldova Business Week 2017
03 octombrie 2017, 10:20 views 7090

La Chişinău începe Moldova Business Week 2017

Marţi, la Chişinău începe ediţia a şasea a săptămînii de afaceri Moldova Business Week 2017. Evenimentul va fi inaugurat de prim-ministrul Pavel Filip şi şeful Delegaţiei UE în RM, Peter Michalko.

Surse din cadrul Ministerului Economiei şi Infrastructurii au relatat pentru INFOTAG că săptămîna de afaceri va fi cel mai amplu eveniment economic al anului în republică, în cadrul căruia vor participa peste 1000 de oameni de afaceri, investitori locali şi străini din 20 de ţări, CSI, UE, Turcia, China.

Evenimentul include 30 de reuniuni cu oamenii de afaceri, împărţite în 12 platforme de discuţii. De asemenea, va fi organizat un forum de afaceri moldo-italian şi un forum al exportatorilor, cinci sesiuni B2B, trei vizite la marii producători din industria alimentară şi textilă, precum şi prezentarea bunurilor pentru privatizare.

Este prevăzută şi lansarea unei platforme online a producţiei ecologice din Moldova, cu scopul de a promova produsele ecologice, de a stabili o interacţiune între producători şi consumatori pentru livrările online de produse tradiţionale şi ecologice, precum şi de sa promova conţinutul digital şi informaţiile conexe. De asemenea, vor avea loc vizite la parcurile industriale şi zonele economice libere, la întreprinderile din industria alimentară şi industria uşoară.

În ultima zi, pe 6 octombrie, va avea loc Conferinţa Internaţională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, cu participarea prim-miniştrilor Moldovei şi Ucrainei - Pavel Filip şi Vladimir Groisman.

Evenimentul este organizat de Ministerul Economiei şi Infrastructuri şi Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).

Sursa: infotag.md

Cuvinte cheie:

business , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1228 locuitori

Climăuţi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Climăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Dondușeni și la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1228 de oameni. Satul Climăuţi a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.