Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 septembrie 2017, 10:30 views 5306
Circulație restricționată pe Drumul Viilor
27 septembrie 2017, 10:30 views 5306

Circulație restricționată pe Drumul Viilor

Traficul rutier pe Drumul Viilor din capitală, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Gurie Grosu și strada Nucarilor, va fi suspendat pînă pe 14 octombrie. Potrivit autorităților municipale, restricționările au loc în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic pe porțiunea menționată.

Într-o dispoziție semnată de primarul general interimar se menționează că, avînd în vedere necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor termice pe perioada dată, pe Drumul Viilor, tronsonul menționat, circulația rutieră de microbuz nr. 186 va fi organizată: tur – de pe strada Vasile Alecsandri pe Șoseaua Hîncești, strada Vasili Dokuceaev, Drumul Viilor și în continuare pe traseul stabilit. Retur – de pe Drumul Viilor pe strada Vasili Dokuceaev, strada Gheorghe Asachi și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
22 locuitori

Vadul-Leca Nou este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 40 km de orașul Telenești şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 22 de oameni. Satul Vadul-Leca Nou a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.