Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 septembrie 2017, 11:56 views 40163
Crengile din curțile de bloc au fost evacuate
04 septembrie 2017, 11:56 views 40163

Crengile din curțile de bloc au fost evacuate

Crengile din toate curțile de bloc din Chișinău, căzute după intemperiile de la sfârșitul lunii aprilie, au fost evacuate. Anunțul a fost făcut de către Igor Munteanu, șeful adjunct al Direcțieigenerale locativ-comunală și amenajare, la ședința operativă de la Primărie.

Igor Munteanu a declarat că pe parcursul săptămînii trecute muncitorii întreprinderilor municipale au evacuat 104 rute cu crengi din curțile blocurilor și de pe teritoriile adiacente. În total, în patru luni ale acestui an au fost evacuate peste 6500 de rute, ceea ce este cu o mie de rute mai mult decât media pentru un an.

În altă ordine de idei, șeful adjunct al Direcției a spus că lucrările de pregătire a fondului locativ pentru sezonul rece sînt pe final. Săptămîna trecută au fost furnizate materialele necesare pentru reparația acoperișurilor, iar în cîteva săptămâni, acestea urmează să fie finalizate.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , evacuare , copac

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2750 locuitori

Năvîrneţ este un sat şi comună din raionul Făleşti. Năvîrneţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2750 de oameni. Satul Năvîrneţ a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.